HU | EN | DE
  rólunk I eladó ingatlanok I hiteltanácsadó I kapcsolat I partnereink
 

Irodánk kiadó és eladó pécsi ingatlanok (lakások, házak, luxus ingatlanok) közvetítésével foglalkozik. Teljes körű ügyintézéssel, díjmentes szolgáltatással, és széles adatbázissal várunk minden Kedves érdeklődőt, akik kiadó vagy eladó ingatlant keresnek Pécsett.

Kiadó lakásaink az alábbi gyorskereső használatával elérhetőek. Minden lakásról fotók és pontos információk találhatók.

Az ingatlanok bemutatása minden esetben személyesen történik, ezért kérjük, mielőtt felkeresné irodánkat, egyeztessen időpontot elérhetőségünk valamelyikén!

Kiegészítő szolgáltatásainkkal kapcsolatosan (költöztetés, takarítás, festés, víz-, gőz-, fűtés-szerelés, lakberendezés, felújítási munkák, asztalos munkák, reptéri transzfer, ügyvédi tanácsadás, hiteltanácsadás) bátran keressen minket!

Jó böngészést kívánunk a www.premierhousing.hu oldalán!

Kiadó lakásaink a www.studenthousing.hu honlapon megtekinthetőek!
 
     
 
keresés
Város
Kerület:
Típus
Épület
Ref szám:
Szoba szám
min max
Ár
min
max / M ft
Alapterület
m2 min m2 max
összes | csak újépítésű | csak használt
lift | erkély / terasz | kert | garázs | légkondi
gépkocsibeálló | panoráma
Berendezés :
 
     
  Megjelenítve 111-117-ig az összes, 117 darab keresésnek megfelelő találatból.  
 
ref szám: PH145505
cím: Pécs, Magyarürög

irányár: 72.95 M Ft

Pécsett, a Magyarürögi városrészben, családok által igen kedvelt részen, nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által megvalósított, 11000m2-es telken összesen 4 iker-, és 6 különálló családi házból álló lakópark kerül kialakításra.

 
 
ref szám: PH1371
cím: Siklós, Villány Baross Gábor u

irányár: 73 M Ft

A "Szőlő és bor városában" Villányban a híres borúton eladásra kínálunk egy családi vállalkozásként jelenleg is üzemeltetett panziót. A panzió konyhával, étteremmel,pincével, felújított parasztházzal, hangulatos pergolával, szabadtéri fedett parkolóval, teljes berendezéssel és felszereléssel eladó. A jelenlegi tulajdonos a bejáratott ügyfélkörrel együtt adja át a teljes létesítményt.

 
 
ref szám: PH1653
cím: Pécs, Belváros-Mecsekoldal

irányár: 75 M Ft

Pécs-Mecsekoldalnak a Barbakán térhez közelebbik részén, egy perc sétára a történelmi belvárostól, nagyon szép és hangulatos, családi házas övezetben, modern, minimál stílusú, összesen 2 db belső kétszintes lakásból és garázsokból álló, szigetelt, téglaépítésű társasházban, komoly szakmai múltjáról, és referencia munkáiról ismert beruházó által megvalósított, exclusive kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró,, nagyon elegáns, lakásonkénti egyedi gázkazánnal rendelkező, teljes mértékben padlófűtéses, teraszos, valamint saját kertes kialakítású új építésű lakás, kedvezményes áron - továbbra is a régi ÁFA mértékével számolva - már kulcsrakész és azonnal költözhető állapotban eladó.

 
 
ref szám: PH1683
cím: Pécs, Donátus

irányár: 84.648 M Ft

Pécsett, a Mecsekoldal egyik legszebb és legelegánsabb részén, a Donátusnak a városhoz közelebb eső részén, örök és zavartalan panorámás telken felépítésre kerülő, pécsi viszonylatban is egyedülálló fekvésű és műszaki tartalommal bíró, kis lakásszámú lakóparkjában, nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által megvalósítandó, minimál stílusú, luxus kategóriájú új építésű lakásokból még egy darab lakás (a képen fehér színnel jelölt épület), kedvezményes áron és fizetési ütemezés mellett - akár még az ÁFA emelés előtti fizetési konstrukcióban - 2020. májusi kulcsrakész átadással még eladó.

 
 
ref szám: PH1644
cím: Pécs, Pellérdi út

irányár: 85 M Ft

Eladásra kínálunk egy kétszintes ikerházat Pécsen, a Rácvárosi úton, csendes, nyugodt környezetben. Az összesen kb. 280 négyzetméteres ház (oldalanként 140 nm) egy kb. 1000 négyzetméteres telken található, melyhez egy dupla garázs is tartozik, külön tárolóval egybeépítve.

 
 
ref szám: PH1669
cím: Pécs vonzáskörzete,

irányár: 200 M Ft

Pécstől 10 km-re eladó egy külterületi művelési ág alól kivett 5,4 hektár erdő, 1,8 hektár gyep és 3,5 hektáros tó, amihez még tartozik egy közúton megközelíthető 3,7 hektáros plusz terület. A terület kiválóan alkalmas rekreációs üdülőközpont vagy pihenőövezet kialakítására.

 
 
ref szám: PH1594
cím: Pécsvárad, Ipar utca

irányár: 222.25 M Ft

Pécstől Észak- Keleti irányba, 18 km távolságra Pécsváradon, családi házas és ipari környezetben, a 6-os főúttól, és az M6 autópályától nyugat irányba, egy 7552 nm nagyságú- szabályos négyszög alakú- telek, és a rajta szereplő 2225 nm alapterületű, 1970-ben épült gyártóüzem ELADÓ!

 
  előző [1-10][11-20][21-30][31-40][41-50][51-60][61-70][71-80][81-90][91-100][101-110][111-117]  
 
 
 
 


Minden jog fenntartva © Premier Housing Kft. 2018